Skip to content

Ledenontbijt PVDA-Stationsbuurt/Sterre/Nieuw Gent

In 2018 braken we met de PVDA voor het eerst door in de Gentse gemeenteraad. Van de straat tot in het stadhuis zetten we druk op het stadsbestuur en slaagden we erin het verschil te maken. Dat lukte enkel door de inzet van onze vele leden en vrijwilligers.

Tijdens een gezellig ontbijt laten we daarom graag jou aan het woord. Wat kan er beter? Welke projecten moeten we in handen nemen? Wat vind je van ons werk in de gemeenteraad? Gemeenteraadsleden Sonja Welvaert en Yüksel Kalaz zullen vertellen hoe het er in de gemeenteraad aan toe gaat, luisteren graag naar je feedback en beantwoorden al je vragen. 

Daarnaast stellen we onze lokale werkgroepen voor. Wat doen zij? Wat leeft er in de buurt? Wat moeten we volgens jou aanpakken?

We vragen je om je in te schrijven zodat we zeker genoeg koffiekoeken kunnen voorzien. Inschrijven kan op hieronder. Vrienden, partners, kinderen, geïnteresseerden … Iedereen is welkom!

Speelgoedinzamelactie!

Net zoals vorig jaar, zamelen we ook dit jaar speelgoed in. 1 op 5 kinderen in Gent groeit vandaag op in armoede. Wij willen ervoor zorgen dat ook zij iets terugvinden in hun schoen op 6 december. Heb je speelgoed te geef? Breng het mee naar het ontbijt en indien je het niet kan meebrengen (omdat het bijvoorbeeld te groot of te veel is voor op de fiets of in de bus) laat het ons weten dan kan het bij jou opgehaald worden.

Tot snel

Eefje Goossen
Voorzitter PVDA Stationsbuurt

Kathleen Roten
Voorzitter PVDA Sterre

Willem Roels
Voorzitter PVDA Nieuw Gent