Met PVDA naar de Mars tegen Seksisme in Gent

Op 8 maart 2017 kwamen miljoenen vrouwen en mannen op straat in meer dan 50 landen. Ze protesteerden tegen het onverbloemd seksisme en de reactionaire politiek van figuren als Donald Trump. 600 Gentenaars stapten mee in de Mars tegen Seksisme. 
Ondertussen legde de hashtag #metoo het patroon van seksuele intimidatie bloot. Vrouwen van alle origines en alle leeftijdsgroepen kennen en ervaren het. Ze praten erover op sociale media. Over situaties die hun van hun onschuld beroven, maar die nog al te vaak als “normaal” of “banaal” worden afgedaan.
We willen een structurele verandering van dat probleem. Daarom moeten we radicaal, globaal en proactief strijd voeren tegen elke vorm van geweld op vrouwen. 
Daarom komen we op 8 maart, Internationale Dag van de Rechten van de Vrouw, opnieuw op straat.

WANNEER
8 maart 2018 om 19u30 - 21u30
WAAR
Stadshal Gent
Emile Braunplein 1
Gent 9000
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging