Infoavond "uw pensioen onder vuur"

Ze laten ons langer werken, tot 67 jaar. Tijdig op rust in goede gezondheid maken ze bijna onmogelijk. En nu wil de regering de komende maanden ons pensioen verlagen via het puntensysteem.
Bruggepensioneerden die op hun 16e begonnen met werken, verliezen 100 euro pensioen per maand. Idem voor werknemers die een periode werkloos zijn geweest tijdens hun loopbaan. Het enige deftige werknemerspensioen van ons land, dat van de ambtenaren, wordt afgebroken. Jongeren moeten de rusthuisfactuur betalen, want de pensioenen van vader en moeder zijn te laag.
Iedereen dreigt de dupe te worden van het pensioen met punten in plaats van euro’s dat de regering de volgende maanden wil invoeren. Politici zullen beslissen over de waarde van de pensioenpunten die je hebt opgebouwd. Zij die zelf een pensioen hebben van 6.500 euro per maand zullen gaan bepalen hoeveel wij krijgen.

Veel mensen zitten met vragen:
⊲ WANNEER MAG JE OP RUST ?
⊲ HOEVEEL ZAL JE VERLIEZEN?
Daarom organiseren we op vrijdag 8 december een infoavond met Kim De Witte, pensioenspecialist van de PVDA. 

AANVANG: 19U30
Met ruimte voor vragen.

NICK ERVINCK ZAAL
ZEBRASTRAAT 32
GENT

Deze activiteit is een initiatief van PVDA-Basisgroep Volvo Trucks & Parts.

Meer info: gent.pvda.be

WANNEER
8 december 2017 om 19u30 - 22u30
WAAR
Nick Ervinckzaal
zebrastraat 32
gent 9000
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging